Verlaag de onderhoudskosten van uw geldautomaten netwerk
Verlaag de onderhoudskosten van uw geldautomaten netwerk
Verhoog uw inkomen met een geldautomaat
Verhoog uw inkomen met een geldautomaat
Installeer een geldautomaat in uw onderneming
Installeer een geldautomaat in uw onderneming
Samenwerken met de toonaangevende geldautomaten leverancier
Samenwerken met de toonaangevende geldautomaten leverancier
Is er geen geldautomaat bij u in de buurt?
Is er geen geldautomaat bij u in de buurt?

Gemeenten

Alle burgers een gemakkelijke en veilige toegang tot contant geld bieden

Toegang tot contant geld is een waardevolle dienst die lokale economieën helpt groeien en wij zijn van mening dat iedereen altijd de keuze moet hebben om te betalen. Meer dan ooit trekken banken hun filialen en geldautomaten in. Daarom willen wij lokale en plattelandsgemeenschappen steunen om ervoor te zorgen dat iedere inwoner of bezoeker veilig en gemakkelijk toegang heeft tot contant geld.

Met ons “ATM’s in the Community”-programma verminderen wij de noodzaak voor plattelandsgemeenschappen om naar grotere steden en gemeenten te reizen, door een waardevolle geldservice te bieden in het centrum van uw gemeenschap.

Bovendien passen wij onze ATM-ontwerpen aan om de ecologische en culturele erfenis van de steden en de gemeenschappen die ons huisvesten te respecteren, en wij hebben samengewerkt met plaatselijke gemeenten, erfgoedafdelingen en plaatselijke kunstenaars om van de ATM niet alleen een belangrijk element, maar ook een kunstwerk te maken! Wij willen dat onze geldautomaten om de juiste redenen opvallen. In gebieden van historisch belang werken we nauw samen met de gemeenten en de betrokken instanties om ervoor te zorgen dat de pinautomaat niet alleen op een sympathieke manier op de locatie wordt geïnstalleerd, maar dat we, als de pinautomaat wordt verwijderd, de locatie ook weer in de oorspronkelijke staat terugbrengen.

Voordelen voor de gemeente:

MERCHANT

Onze ATM-oplossingen zijn ontwikkeld om te werken voor veel bedrijven … klein of middelgroot of grote ketens met meerdere vestigingen

BANKEN

Met onze waardepropositie van ATM-as-a-Service bieden wij banken en financiële instellingen (FI) een oplossing om gebruik te maken van onze technologie.

PRODUCTEN

Onze verkoopexperts zullen met u samenwerken om de beste oplossing voor uw bedrijf te vinden, samen met ons gevarieerde dienstenaanbod.

Neem contact op
Gratis telefoonnummer

Zoeken