Luchthavens & reisknooppunten

Vertrekkend of aankomend; contant geld is bij de hand voor alle reizigers

Contant geld is nog steeds een belangrijke betalingskeuze voor reizigers, dus waarom zou u geen toegang bieden tot contant geld precies wanneer dat nodig is met onze multifunctionele geldautomaten.

Wij zijn de grootste ATM-operator op luchthavens in Europa, met meer dan 600 ATM’s op 145 internationale luchthavens die ons hun operationele uitmuntendheid en aantrekkelijk waardevoorstel hebben toevertrouwd. Onze ATM-diensten ter plaatse omvatten onder meer de uitgifte van meerdere valuta’s, dynamische valutaconversie, kaartloze geldopnames en reclame voor geldautomaten.

Voordelen voor luchthavens en reisorganisaties:

  • End-to-end service propositie, met inbegrip van ATM eigendom, installatie, exploitatie, 24×7 service en transactieverwerking
  • Volledig in overeenstemming met de richtlijnen van de exploitanten
  • Geldautomaatdiensten die onafhankelijk of in combinatie met OTC-diensten van het FX-bureau worden aangeboden
  • Extra inkomstenbronnen
  • Opname van contanten in meerdere valuta’s
  • Nieuwste ATM-technologie en beveiligingskenmerken
  • Alle internationale kaarten worden geaccepteerd

Onze geldautomaten zijn te vinden in luchthavens, treinstations, busterminals en belangrijke reisknooppunten

This image has an empty alt attribute; its file name is UK-Airport-and-Travel-Hub-Page-Photo.jpg

Wij zijn verheugd Euronet te hebben geselecteerd voor de uitrol en de exploitatie van ATM’s op onze luchthavens, zowel aan airside als aan landside. De uitgebreide know-how, ervaring en sterke klantgerichtheid van het Euronet team resulteerde in een snelle uitrol van state-of-the-art ATM diensten die gericht zijn op permanente beschikbaarheid en het aanbieden van moderne financiële producten ten voordele van onze klanten.


ANA – Aeroportos de Portugal

GASTVRIJHEID & VRIJE TIJD

Door ter plaatse toegang tot contant geld te bieden, zullen uw klanten waarschijnlijk langer blijven en van uw faciliteiten gebruik maken.

DETAILHANDEL

Onze ATM-oplossingen zijn ontwikkeld om te werken voor elke detailhandelaar… kleine, middelgrote of grote ketens met meerdere vestigingen.

PRODUCTEN

Onze verkoopexperts zullen met u samenwerken om de beste oplossing voor uw bedrijf te vinden, samen met ons gevarieerde dienstenaanbod.

NEEM CONTACT OP MET

Wilt u meer weten? Vul ons online formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op
Gratis telefoonnummer

Zoeken