Geldautomaatoplossingen voor iedereen

Euronet EFT ATM oplossingen zijn ontworpen voor een brede waaier van bedrijfssectoren en ontwikkeld om binnen uw bedrijfsomgeving te passen en u en uw klanten te voorzien in hun behoefte aan cash.

Als een Euronet EFT ATM-handelaar krijgt u een naadloze ervaring waarbij wij de verantwoordelijkheid nemen voor:

  • Installatie, onderhoud en operationeel beheer van de ATM
  • Levering, transport en ATM cash-fill door Euronet EFT en haar gecertificeerde partners
  • Interactie en administratief beheer met plaatselijke autoriteiten
  • Ervaren, meertalige klantendienstfunctie

De ATM’s die wij aanbieden zijn ontworpen om te werken met grote of kleine bedrijven, en welk type ATM u ook aangeboden krijgt, ze zijn voorzien van de nieuwste technologie, up-to-date software en toonaangevende functionaliteiten, zoals DIP-kaartlezers (beveiliging tegen gekaapte kaarten) en contactloos potentieel.

Onze geldautomaten zijn te vinden in diverse commerciële sectoren, van kleine en middelgrote detailhandelaren tot grote detailhandelsketens; in winkelcentra, supermarkten, hotels, reisknooppunten zoals luchthavens, treinstations en havens. Wij zijn ook actief in stadscentra en werken samen met plaatselijke gemeenten om geldautomaatdiensten aan te bieden op meer afgelegen en landelijke locaties waar banken hun activiteiten stopzetten of beëindigen.

BANKEN

Met onze waardepropositie van ATM-as-a-Service bieden wij banken en financiële instellingen (FI) een oplossing om gebruik te maken van onze technologie.

GASTVRIJHEID & VRIJE TIJD

Door ter plaatse toegang tot contant geld te bieden, zullen uw klanten waarschijnlijk langer blijven en van uw faciliteiten gebruik maken.

LUCHTHAVENS & REISKNOOPPUNTEN

Onze ATM-diensten ter plaatse omvatten de uitgifte van meerdere valuta’s, dynamische valutaconversie, kaartloze geldopnames, reclame voor geldautomaten en nog veel meer.

DETAILHANDEL

Onze ATM-oplossingen zijn ontwikkeld om te werken voor elke detailhandelaar… kleine, middelgrote of grote ketens met meerdere vestigingen.

Neem contact op
Gratis telefoonnummer

Zoeken