Verhoog uw inkomen met een geldautomaat
Verhoog uw inkomen met een geldautomaat
Verlaag de onderhoudskosten van uw geldautomaten netwerk
Verlaag de onderhoudskosten van uw geldautomaten netwerk
Installeer een geldautomaat in uw onderneming
Installeer een geldautomaat in uw onderneming
Samenwerken met de toonaangevende geldautomaten leverancier
Samenwerken met de toonaangevende geldautomaten leverancier
Is er geen geldautomaat bij u in de buurt?
Is er geen geldautomaat bij u in de buurt?

Detailhandel

Iedereen heeft geld nodig… maak van uw bedrijf het middelpunt

Wist u dat contant geld nog steeds een belangrijke betaalkeuze is? Tegenwoordig vertrouwen consumenten uitsluitend op geldautomaten om aan hun behoefte aan contant geld te voldoen. De technologie is zodanig geëvolueerd dat de ATM nu meer is dan een geldautomaat en de ATM-markt opnieuw definieert. Euronet EFT biedt u de mogelijkheid om te profiteren van de mogelijkheden die dit nieuwe ATM-landschap biedt

Onze ATM-oplossingen zijn ontwikkeld om te werken voor elke detailhandelaar… kleine, middelgrote of grote ketens met meerdere vestigingen.

Onze geldautomaten zijn te vinden in cadeauwinkels, krantenkiosken, supermarkten, buurtwinkels, apotheken, winkelcentra en nog veel meer.

KLEINE EN MIDDELGROTE DETAILHANDELAREN

Bieden van extra diensten aan uw klanten

Kleine en middelgrote detailhandelaren zijn dagelijks getuige van de populariteit van contant geld door het aanhoudende gebruik ervan door hun klanten. Vooral omdat aankopen van kleinere producten nog steeds meestal contant worden gedaan. Deze geldautomaten bieden klanten waardevolle toegang tot hun contanten en moedigen nieuwe consumenten aan om uw zaak te bezoeken, wat het aantal bezoekers doet stijgen.

Met een kleine voetafdruk maximaliseren onze geldautomaten elke centimeter bedrijfsruimte. Onze gevel geldautomaten, indoor geldautomaten of outdoor geldautomaten oplossingen zullen individueel worden aangepast aan uw ruimte, beperkingen en eisen, met behulp van de nieuwste technologie en beveiligingsfuncties die een gebruiksvriendelijke ervaring te garanderen, terwijl het voldoen aan strenge normen.

Voordelen voor de handelaar:

Wij vonden hen professioneel, efficiënt en betrouwbaar en wij bevelen hen dan ook graag aan!

Alan Murphy, MD at Garden Events Ltd.

GROOTSCHALIGE DETAILHANDELAREN EN KETENS

Zelfbedieningsbankieren in uw lokalen

Grootschalige detailhandelaren met één of meerdere locaties hebben baat bij een geldautomaatinstallatie op locatie. Onze ATM-oplossingen bieden betrouwbare, handige en gemakkelijke toegang tot contant geld in een omgeving die klanten vertrouwen – de uwe. Dit zal resulteren in meer verkoop en terugkerende klanten die vertrouwen hebben in uw bedrijf en de geleverde diensten! Naast onze standaard end-to-end waardepropositie voor geldopnames met geldautomaten zullen uw operationele kosten voor cashbeheer dalen, waardoor uw werknemers zich kunnen concentreren op hun primaire functie – het bedienen van uw klanten.

Voordelen voor de handelaar:

GASTVRIJHEID & VRIJE TIJD

Door ter plaatse toegang tot contant geld te bieden, zullen uw klanten waarschijnlijk langer blijven en van uw faciliteiten gebruik maken.

LUCHTHAVENS & REISKNOOPPUNTEN

Onze ATM-diensten ter plaatse omvatten de uitgifte van meerdere valuta’s, dynamische valutaconversie, kaartloze geldopnames, reclame voor geldautomaten en nog veel meer.

PRODUCTEN

Onze verkoopexperts zullen met u samenwerken om de beste oplossing voor uw bedrijf te vinden, samen met ons gevarieerde dienstenaanbod.

NEEM CONTACT OP MET

Wilt u meer weten? Vul ons online formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op
Gratis telefoonnummer

Zoeken